Skip to content
Anders kijken
naar je kwaliteiten ..
Logo Mika

Mijn Missie

Mijn missie is om je verder te helpen, jouw loopbaan vorm te geven, in het nu
en voor de toekomst.

Dit doe ik door mijn expertise en ervaringen met je te delen. Ik geloof in het delen met anderen, omdat je dat nieuwe inzichten kan opleveren die je verder helpen. Een nieuwe loopbaan geeft veel uitdagingen, drempels, kruispunten, maar ook veel vragen. Samen wil ik met je deze uitdagingen en vragen aangaan, om zo jouw toekomstige loopbaan vorm te geven, zodat je meer tot je recht komt op de arbeidsmarkt, voor nu en in de toekomst.

Profielfoto Wilfred - Mika Coaching

Wie ik ben

Ik ben een enthousiast en open mens, met een optimistische kijk op het leven en een oprechte interesse in wat mensen beweegt. Ik sta met beide benen op de grond en ga geen uitdaging uit de weg. Zelfontwikkeling en ontplooiing zijn twee belangrijke zaken in mijn leven. Ik geloof in drijfveren en talenten. Die heb je!
en het is fantastisch als je ze ontdekt en ontwikkeld.

Wilfred Graver  

Levensloop

Ik ben getrouwd en heb een prachtige dochter, waar ik elke dag van geniet. Ik ben dankbaar dat ik een bijdrage mag hebben in haar leven en in het leven van mijn vrouw.

Na mijn middelbare school ben ik gaan werken en werd in de loop der jaren geconfronteerd met verschillende uitdagingen in mijn werk. Ik heb in het bedrijfsleven gewerkt als leidinggevende in de retail en besloot na een burn-out dat het anders moest. Na veel worstelen met mezelf en reflectie ben ik gaan werken in de arbeidsbemiddeling als vestigingsmanager van een uitzendbureau, maar kwam erachter dat ik mijn passie niet volgde. Mensen begeleiden is mijn passie en uiteindelijk ben ik in de re-integratiebranche terecht gekomen. In de baan als re-integratiecoach heb ik een interne opleiding gevolgd om zo mijn kennis over het vak te vergroten.
In de afgelopen jaren heb ik de nodige vlieguren gemaakt en ben ik in 2014 uiteindelijk voor mezelf begonnen als zelfstandig coach en netwerkpartner bij idplein.

Inmiddels ben ik 4 jaar zelfstandig en heb in de afgelopen jaren diverse opleidingen gedaan. Zoals de opleiding Personeel en Arbeid, interne coaching opleiding, verdiepingscursussen Psychologie van arbeid en gezondheid, opleiding arbeidsbemiddelaar ,opleiding assessment assessor en introductie in de psychologie.

Uit eigen ervaring weet ik dat een baan voor het leven inmiddels voorbij is. In de huidige arbeidsmarkt is het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en je bewust te zijn van je kennen en kunnen. Daarom is het ontdekken van je kwaliteiten zeer waardevol om je draai te vinden op de arbeidsmarkt voor nu en in de toekomst.
Het is dan ook mijn missie om je te laten ontdekken wat je drijfveren en je talenten zijn, zodat je weloverwogen keuzes kan maken op de steeds veranderende arbeidsmarkt.

Werken naar bewustwording staat bij mij centraal. Bewust worden van je eigen kennen en kunnen, je belemmeringen en patronen, om van daaruit te werken aan je doelen en wensen.
Denken in kansen en mogelijkheden, in plaats van beperkingen.
Nuchterheid, professionaliteit en creativiteit zijn onderdelen in mijn werkwijze.

In mijn werk sta ik voor gelijkwaardigheid, veiligheid, vertrouwen en respect.
RESPECT VOOR JOU ALS EXPERT VAN JE EIGEN LEVEN.

Wil je meer weten? Neem dan contact op (het eerste gesprek is altijd gratis).

Wat klanten zeggen

bg splash rechts_green 1